lördag 5 februari 2011

Imac ünd ilandsproblem..


Efter mycket om och men sitter jag med min nya Imac! Ett riktigt jävla hitechbögeriande..
Men vägen till detta nu har varit lång och brokig, berg har bestigits och hav har korsats, jag har gått över lik för att komma hit..Nja inte riktigt så brokig kanske..
Jag var iväg i måndags ivrig som ett trasigt litet tjackluder till d-store/skrapan för att inhandla en ny Imac!
Kom hem och började pulla igång mitt blänkande monster för att en stund senare inse att det var ett jävla gult streck längs hela högra sidan på skärmen.
Jag kände nästan hur en tår okontrollerat började rinna längs min kind. Jaja, sa horan när fittan sprack tänkte jag för mig själv och väntade på att det skulle bli dagen efter så jag kunde ringa till butiken.
Dom sa att jag kunde åka in med den dan efter för att få ett okeyande av Apple att hämta ut en ny. Tänkte att jag på en gång skulle kunna få den nya, men så enkelt funkar ju inte livet ibland..Så det var bara att åka hem och sätta sig på den hårda kökssoffan och lyssna på den högljudda klockan för att noggrant vänta ut tiden. Dan efter kom okeyandet från Apple med då fanns ju inte datorn på lager så då gick det ju en dag till åt helvetet.
Idag kunde jag i alla fall hämta ut den nya och nu sitter jag alltså vid det nya vidundret med mitt röa tjut samt Black Crowes ljudandes från Spotify!
Den är mycket sweet och det känns fantastiskt att vara en del av Steve Jobs äppelfamilj!

2 kommentarer:

dator sa...

välkommen då ditt ollon!

Laguna Montaña sa...

Shit vad det min dator som skrev det där?! Hitech..