torsdag 20 januari 2011

Sauk ünd skrynkelsjal..


Nånting jag under senare år har blivit ganska intresserad av är människor och hur människor fungerar, pedagogik och hur människor bemöter varandra.
Men i vissa fall tror jag att det är nästintill omöjligt att möta vissa personer på det bra sätt. Människor som man är för jävla långt ifrån och människor som man är som mest osynkade med.
Jag har ägnat en del tid att bena ut vilken den här människan (det finns många fler givetvis) är för mig och jag har kommit fram till att det måste vara Stefan Sauk.
Det finns ingenting hos den människan jag gillar och jag stör mig ständigt på honom i intervjuer,filmer mm..
Det är nånting jävligt osoft med hans aura, en vidrig självgodhet som jag stör mig enormt mycket på.
Han känns jävligt "hennes & maurits" pretentiös..Han försöker så otroligt hårt att vara svår och otillgänglig i sin mystiska och kreativa person. Den skapande Sauk ska vara missförstådd tänker han säkert. Men han misslyckas gång på gång med sin framtoning. Varje gång HM släpper en ny skrynklig sjal är han där igen,ännu ett steg längre ifrån den han egentligen vill vara..Stefan Sauk, denna lets dance-konstnär ligger desperat och gubbsvettig och kryper i skrynkel-sjals-lådan fullkomligt ovetande om sitt feltramp när han letar efter det perfekta hm-skrynklet...Ah shit,överspelar gör han jämt och ständigt också..Till och med i intervjuer..Vidrig minst sagt.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Tja adde! Skrattade mig egenom hela detta inlägg, bravo! Bra skrivet.. / Ingrid

Laguna Montaña sa...

Thanks Ingegerd!