torsdag 13 januari 2011

Gubbdick ünd populärkultur..

Med en snus upp-pullad, ett glas rött tillhands och med Martha Wainwright i högtalarsystemet tänkte jag skriva lite i nattamörkret.
Såg precis katastrof-blockbustern 2012..En hollywood rulle på speed...en hollywood rulle så jävla torsk på adrenalinknark att den står med trasiga kläder i en lortig gränd redo att stoppa en smutsig gubbdick i munnen för att kunna finasiera sitt ohälsosamma beroende..
Så charmigt 80-tals overklig..som ett barn som just hittat en synt och tvunget måste dra alla effekt-reglage på max för att sen gå "bananas"!
Anledningen att jag blev sugen på att skriva ikväll är för att min bror bestämt sig för att göra sig av med några inte allt för nödvändiga mjölkpaket på magen, hans entusiasm smittar av sig och det känns härligt upplyftande på nåt sätt!
Det känns skönt med människor som är trötta på att gå på autopilot och väljer att göra förändringar istället.
Tänkte passa på att tipsa om bra populärkultur som avslutning:

Joan Rivers-A piece of work(Dokumentär),The Social Network(Film),Walking Dead(Serie),30 Rock(Serie),The Town(Film),Filip & Fredriks podcast(Podcast),Jay & Silent Bob Get old(Pocast),Stones In Exile(Dokumentär),Bruce Springsteen-The Promise(Dokumentär),Louie(Serie),Hot tub timemachine(Film),Grotesco(Serie),Martha Wainwright-Martha Wainwright(Skiva),Pinetop Perkins-Pinetop is just top(Skiva),Martin Scorseses-The Blues(Dokumentärserie),The Good Will Hunting-Score/Danny Elfman(Skiva),Meshuggah-Obzen(Skiva),September-Vem ska jag tro på(Låt),Alain Johannes-Spark(Skiva),Bruce Springsteen & the E Street Band-Racing in the street(Låt),Fredrik Strage(Krönikör/Bloggare),Louis CK(Komiker)

Inga kommentarer: