lördag 29 januari 2011

Imac ünd Geto Boys..


Jag har träffat en ny dator..Jag funderar (Obs:se bestämt mig) på att lämna pc-träsket en gång för alla. Är så trött på allt jävla krångel och fingerpullande kring program som kommer på köpet när man inhandlat en pc och i mitt fall HP.
Nej Steve Jobs får gärna bli min nya svärfar, jag lägger härmed mitt framtida datoranvändande i hans händer och likt en mentor får han vägleda mig i den virtuella världen och det känns tryggt. Imac känns så oändligt mycket sexigare än HP-FittPavilion.Windows och virusprogram känns jävligt 2000-tal och jag är allvarligt sugen på att filma ett "office space" doftande videoklipp när jag till tonerna av "Geto Boys-Still" slår sönder min gamla fittdator..(Undrar hur många likes det skulle bli på facebook?)
Nej nu ska jag med rinnande snus fortsätta drömma mig bort till äppellandet fyllt av, imovies, ilifes, garagebands, mac os´s, magic mouses!

3 kommentarer:

Gubben sa...

Det var på tiden! Du som är en hi-fi bög utan dess like borde ju för länge sedan ha bytt. Ut med det gamla in med det nya.

Markus Johansson sa...

Stekare!

Laguna Montaña sa...

Nej du magsnus..Men du är en lortgris.