torsdag 15 december 2011

Beacon Theater ünd Experiment..


Dagar har gått, årstider har förflutit, arbetet har arbetats, populärkultur har upplevts och jag har för tillfället med tanke på den stundande juletiden bytt ut det franskrostade kaffet mot lättglögg..Är för ansvarsfull (Obs se; för lat för att pallra det vita arslet till den statliga alkoholaffären) för att dricka riktig hederlig systemblossa. Jag har precis avnjutit Louis CK´s sprillans nysläppta en-timmes standup "Live at the beacon Theater". Levererar gör han givetvis som vanligt! Han har kommit till ett stadium i sin kreativa karriär där han kan göra i princip vad som helst underhållande. Är jävligt imponerad över hur den karl´n förvaltar sin karriär. I den senaste briljanta säsongen av serien Louie gör han en super ärlig tolkning av sitt liv. Aningen mörkt och sanslöst underhållande. Antar att det var en och annan tjock tv-bolags gubbe som lade sin eventuellt sönderkoksade näsa i blöt vad gäller innehållet men Louie fick sin vilja igenom och resultatet känns mycket kompromisslöst!
Han har med filmen jag just såg valt att producera allt själv och släppt den för 5 dollar (ca;35 kr) på sin sida endast. Det var ett experiment som han inte visste skulle fungera. Men efter ungefär 5 dagar har han totalt dragit in ca 500.000 dollar. Så lyckat är det minst sagt! Så länge det är kvalitet är folk villiga att betala har karl´n nu bevisat!
Andra populärkulturella ting jag betat av den senaste tiden är: Louie, Breaking Bad, Sons Of Anarchy, Life´s too shoort, An Idiot Abroad, Dexter, Boardwalk Empire, The Walking Dead, Party Down, Drive, Tintin, Hangover 2, Uncharted 3, LA Noire mm..Väntar med spänd förväntan på 30 Rock, Eastbound and down, Californication, Samt Naughty Dogs nya zombie spel..

Musiken just nu: Various – A Christmas Gift For You From Phil Spector

Inga kommentarer: