söndag 4 april 2010

Bad Blake ünd populärkultur..

Sitter kvar i folköls-ångorna efter den fullkomligt briljanta filmen "Crazy Heart" om den något nergångna Countrysångaren "Bad Blake". Det står fullkomligt klart för mej nu att Jeff Bridges drog hem en Oscar för årets bästa manliga huvudroll. Så skönt avskalad och inte överspelat överdriven som så många andra musikfilmer oftast är.
Det borde också instiftas en lag av nåt slag på att T Bone Burnett alltid måste vara inblandad på nåt sätt när det kommer till musik-skapandet i filmer om musik.
Han lyckades ju med det nästan omöjliga uppdraget att göra en trovärdig skildring av Johnny Cash musik när den sjungs av skådespelarna och inte playback-bögeriet än en gång gör sej påminnt!
Nej T Bone Burnett är ett geni! (Som också hade ett pullfinger med i det grymma samarbetet mellan Robert Plant Och Allison Krauss i "Raising Sand")

Andra bra saker som finns att avnjuta i tuffa tider som dessa..
Spel: "Uncharted 2-Among Thieves"..(Kan vara det bästa spelet någonsin alla kategorier, anar dock att "Red Dead Redemption" petar ner det från första platsen senare i vår), Killzone 2, NHL 10..
Serier: "FlashForward"..(framtidsflashbacks från skaparna av Lost)"Mauro & Pluras Kök". "True Blood", "Värsta Språket", "Mad Men"..
Böcker: "100 höjdare" & "Tårtgeneralen" av Filip & Fredrik, "Kraschad" av Fredrik Virtanen..
Krönika/Blog på nätet: Fredrik Strage..(Nörderi när nörderi är som nörderi bör vara)

Det blev ett jävla droppande av namn i det här inlägget..men, det var information som fick lov att se dagens ljus..Enjoy!

Inga kommentarer: